Navigatie

Beoordeeld met 4.9 sterren

Bekijk onze cases

Elk bedrijf verdiend evenveel persoonlijke aandacht als de ander, daar maken wij ons hard voor.

5.0

Gebaseerd op 11+ reviews

Hemp Clinic

Racer

Hemp Clinic had op zeer korte termijn een nieuwe webshop nodig omdat hun oude site niet meer werd beheert en offline was. We hebben door goed te communiceren het project met spoed binnen 2 weken op kunnen leveren.

STFU Shop

Racer

STFU is de #1 webshop in festival artikelen en heeft de markt omver geblazen met nieuwe producten en record omzet na record omzet. Door verdere webshop optimalisatie hebben we stabiel 50 bestellingen per dag behaald en de gemiddelde bestelwaarde verdubbeld in 2 maanden tijd.

TMM Distribution

TMM Distribution is een one-stop-shop voor cannabis gerelateerde artikelen. Door behoefte aan een merk identiteit en geavanceerd platform, hebben we in 6 maanden een systeem gebouwd met veel unieke webshop functionaliteiten.

FA Muntjewerf

De firma Muntjewerf is een familiebedrijf in transport en compostering. Dit bedrijf is al 150 jaar oud en was toe aan een vernieuwde website met een goede vindbaarheid. We hebben de #1 positie gehaald door in te zetten op ‘compostering noord holland’.

ADValue PMC

ADValue is project management consulent voor grootschalige bouwprojecten. Met een internationale klantenkring, was ADValue toe aan een nieuw en professioneel uiterlijk, met actuele informatie en meertalige inhoud.

MAEV Therapie & Coaching

Voor Marloes hebben wij een moderne webshop gerealiseerd die het volledige aanbod uitlicht. Met de webshop kan Marloes haar klanten online programma’s aanbieden als uitbreiding van haar dienstverlening.

Pop-Up Borrel Events

Pop-Up Borrel staat in de top van de grootste event bureau in Nederland voor bedrijfsborrels op locatie. Door relevante content en hoogwaardige designs te bundelen, haalt Pop-Up Borrel meer aanvragen binnen dan ooit te voren.

B&B Hoeve Zonzicht

Racer

Hoeve Zonzicht heeft samen met Marketing Shift de eindstreep van 2023 bereikt met een recordaantal reserveringen. Hoe? Met de kracht van een gloednieuw boekingssysteem, professionele foto’s en een passende huisstijl.

PTR Traprenovatie

Het verzoek van PTR Traprenovatie was om een website te bouwen die goed past bij de fysieke stijl en om online aanvragen te kunnen ontvangen. We hebben niet alleen een website met een passende huisstijl gebouwd; we hebben een sterke basis gelegd om te adverteren op Google.

Security Wijs

Voor Security Wijs hebben we een maatwerk webshop met klanten portaal ontwikkeld. Hiermee wordt het aanmeld proces van klanten vergemakkelijkt en automatiseert.

UV Growlight

Voor DLI, een van de top tuinbouwlampen producenten in Europa, hebben wij UV Growlight ontwikkeld: een maatwerk one-page website. Met succes zetten we meer beursbezoekers om in leads en klanten.

Samwel Strafrecht Blogs

Samwel strafrecht is een blog met actualiteiten in het strafrecht. We hebben een overzichtelijke site gebouwd die professionals en studenten kunnen gebruiken om bij te leren of up-to-date te blijven.

LME Watches – Rolexen

Een eenvoudige website die het actuele aanbod weergeeft van de verschillende pre-owned Rolexen in het assortiment. Doel van website: autoriteit en een professioneel visitekaartje.

De Vries Remedies – Voetreflex

In samenwerking met Jacqueline is er een visuele identiteit ontwikkeld. De professionele website met hogere zoekresultaten trekt nu een hoger aantal bezoekers aan.

Van start tot finish, volledig ontzorgd

Roy is onze succes manager

115+ keer persoonlijke aandacht

115+ blije klanten

Sinds 2018 bouwen wij websites voor MKB’ers uit heel Nederland, en er is 1 ding wat voor ons het belangrijkste is bij elk project: een dik tevreden klant. Met trots hebben wij al meer dan 115 MKB’ers blij gemaakt met een website. Maar hoe kunnen we jouw tevredenheid garanderen? Simpel, namelijk door een professionele website te bouwen die jouw merk laat stralen en volledig is ingericht op de ervaring van de bezoeker.