Laat een doelgerichte en unieke website maken

Klaar voor de start? Het gespecialiseerde Marketing Shift team tekent jouw website uit met de hand en staat voor je klaar van start tot finish!

Volg de stappen van 115+ anderen:

5.0

Gebaseerd op 12 reviews

Ontvang een offerte op maat binnen 1 werkdag

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Bekijk hier de privacy en voorwaarden van Google.

Scroll

Wij bouwen unieke, professionele websites

Van start tot finish, volledig ontzorgd

Sinds 2018 bouwen wij websites voor MKB’ers uit heel Nederland, en er is 1 ding wat voor ons het belangrijkste is bij elk project: een dik tevreden klant. Met trots hebben wij al meer dan 115 MKB’ers blij gemaakt met een website. Maar hoe kunnen we jouw tevredenheid garanderen? Simpel, namelijk door een professionele website te bouwen die jouw merk laat stralen en volledig is ingericht op de ervaring van de bezoeker. 

RECENCIES

115+ klanten gingen jou voor

Wij vinden niks belangrijker dan de tevredenheid van onze klanten

Bekijk voorbeelden

Bekijk projecten

Bekijk een voorbeeld van de websites op verschillende apparaten en met het bijbehorende pakket: Directeur, Racer of Formule #1

LME Watches - Rolexen

Bestuurder pakket

Een eenvoudige website die het actuele aanbod weergeeft van de verschillende pre-owned Rolexen in het assortiment. Doel van website: autoriteit en een professioneel visitekaartje.

B&B Hoeve Zonzicht

Racer pakket

Hoeve Zonzicht heeft samen met Marketing Shift de eindstreep van 2023 bereikt met een recordaantal reserveringen! Hoe? Met de kracht van een gloednieuw boekingssysteem, professionele foto’s en een passende huisstijl.

Pop-Up Borrel Events

Formule #1 pakket

Pop-Up Borrel staat in de top van de grootste event bureau in Nederland voor bedrijfsborrels op locatie. Door relevante content en hoogwaardige designs te bundelen, haalt Pop-Up Borrel meer aanvragen binnen dan ooit te voren.

Bekijk een voorbeeld van de websites op verschillende apparaten en met het bijbehorende pakket: Directeur, Racer of Formule #1

De Vries Remedies - Voetreflex

Bestuurder pakket

In samenwerking met de klant is er een visuele identiteit ontwikkeld. De professionele website met hogere zoekresultaten trekt nu een hoger aantal bezoekers aan.

PTR Traprenovatie

Racer pakket

Het verzoek van PTR Traprenovatie was om een website te bouwen die goed past bij de fysieke stijl en om online aanvragen te kunnen ontvangen. We hebben niet alleen een website met een passende huisstijl gebouwd; we hebben een sterke basis gelegd om te adverteren op Google.

Lemmens Fysiotherapie

Formule #1 pakket

Lemmens Fysiotherepie was er klaar voor om te professionaliseren, de eerste stap hierin was het maken van een nieuwe website. Hier is een huisstijl voor ontwikkeld en een fotografie sessie voor ingepland. Vervolgens hebben wij alle elementen gebundeld in een professionele website die organisch klanten binnenhaalt.

Hoe kan Marketing Shift betaalbaar maatwerk aan jou leveren?

Bespaar minimaal 1500 euro

ZZP Team

Betaalbare ZZP'ers

Betaal door onze web coureurs alleen voor het design en bouwen

Software en AI

AI & Software

Jij bespaart geld door onze slimme software en AI

Korte Lijnen

Directe communicatie

Jij hebt één contactpersoon terwijl onze coureurs korte lijntjes hebben

Jij bespaart:

€750,-

Waarom kiezen
voor Marketing Shift

Persoonlijke marketing expert

Naast dat je een betaalbare en unieke website krijgt, delen wij graag ook al onze expertise en een netwerk om jouw doelen te kunnen bereiken. Op gebied van service zetten wij een stapje extra.

Snelle levering, hoge kwaliteit

Je tijd is kostbaar, dat respecteren wij als geen ander. Daarom gaan we gelijk aan het werk nadat je akkoord bent gegaan met het voorstel. Door onze processen te blijven finetunen, kan je nu al binnen 4 weken een volledige oplevering verwachten, allemaal terwijl we de hoogste kwaliteit leveren.

Eenvoudig zelf te beheren

We snappen dat je zelf de controle wilt houden over je website, ook nadat hij live staat. Daarom zorgen we ervoor dat jij de touwtjes in handen hebt! Na oplevering van de website leren we hoe je zelf producten toe kunt voegen, foto's bewerkt en meer. Natuurlijk staan we altijd klaar om te helpen, ook voor onderhoud of uitbreiding van je website.

Perfecte integratie met 20+ partners:

Jouw web coureur

Ontmoet Roy!

Jouw belangrijkste contactpunt tijdens het project! Hij is altijd bereikbaar voor vragen, advies of overleg. Maar Roy is meer dan alleen een contactpunt. Hij is ook een brainstorm partner en altijd enthousiast om met je te sparren om jouw uiteindelijke winst een boost te geven.

Kom in contact

Ontvang een offerte op maat

Navigatie

Beoordeeld met 4.9 sterren

Ontvang een offerte op maat binnen 1 werkdag

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Bekijk hier de privacy en voorwaarden van Google.